Onze keuken is op een klassieke Frans-Belgische basis geïnspireerd en op een moderne manier gebracht. We werken graag met invloeden uit gevarieerde wereldkeukens. De nadruk van elk gerecht wordt gelegd op smaak en textuur, gebruik makend van uitsluitend kwaliteitsproducten.

Deze producten zijn met zorg uitgekozen, om uiteindelijk tot smaakvolle en harmonieuze gerechten te komen die we U, als gast, mogen serveren.

We wensen u een aangename en smakelijke maaltijd toe.

VOORGERECHTEN

KING CRAB/ COMPÔTE VAN VENKEL/ FREGULA

--- € 22

MILLEFEUILLE "SECRETO NR°7"/ TARTAAR GROENTEN / VIERGE OLIE VAN TOMAAT & STERANIJS

--- € 18

ZEEUWSE PLATTE OESTERS
KEUZE UIT NATUUR OF GEGRATINEERD (BEURRE BLANC VAN GARNAAL/ GROENE KRUIDENKORST)

--- € 22

CARPACCIO VAN KNOLSELDER/DRESSING MET VERSE HERFSTTRUFFEL
CRUMBLE VAN CITROEN PARMEZAAN

--- € 18

LICHT GEROOKTE FOIE GRAS/ ZALF VAN GEKARAMELISEERDE VIJGEN
CAKE MET ROZIJNEN & SZECHUAN PEPER

--- € 20

HOOFDGERECHTEN

SCHELVIS, IN OLIJFOLIE GEGAARD/ POLENTA/ CRÈME VAN GEFERMENTEERDE LOOK

--- € 23

DUIF / REDUCTIE VAN GOUDEN CAROLUS-BIER
STAMPPOT VAN NICOLA AARDAPPEL, BUIKSPEK,GEKONFIJTE TOMAAT

--- € 26

FILET PUR / PANADE OLIJF / CHUTNEY VAN PIMIENTOS/ FRIETJES

--- € 32

RISOTTO VAN TARWE / GEROOSTERDE HERFSTGROENTEN / JUS EN CRÈME VAN SELDER

--- € 22

ZWEZERIK & KALFSLENDE / POMPOEN / MAIS / MAPLE SYRUP

--- € 26

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE (À LA MINUTE GEDRAAID)

--- € 7,5

CAFÉ GLACÉ VANILLE

IJS / MOKKA IJS / KOFFIELIKEUR

--- € 9

SABAYON

--- € 9

POMME RUSTIQUE (GEKARAMELISEERDE APPEL/VANILLE IJS)

--- € 8,5

SELECTIE BELGISCHE & FRANSE KAZEN (5 SOORTEN)

--- € 11

^ Terug naar het overzicht

Lunchmenu van de week

Inspiratie van de dag, licht en frivool gebracht in een voor- en hoofdgerecht.

Elke middag (van dinsdag t.e.m. zaterdag).

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Koffie

€ 25

^ Terug naar het overzicht