Welkom op de website van restaurant-feestzaal Burchthoeve 't Withof en laat u charmeren door het authentieke karakter van de XVe eeuwse hoeve met slotgracht.

Onze site is op te delen in de verschillende locaties, Club Sombeke, Restaurant Withof en een prachtige tuin, zodat uw culinaire ervaring uniek wordt. Burchthoeve 't Withof verwent zowel zakelijke als particuliere levensgenieters met een diverse menukaart en zorgvuldig geselecteerde dranken. Verder staan wij steeds open voor specifieke vragen of wensen. Ook voor uw familiefeesten, geboorte, .. seminaries en vergaderingen kan u steeds bij ons terecht.

Kijk gerust rond op onze website om de aangepaste menu's te ontdekken, een tafel te reserveren of kennis te maken met ons aanbod voor bedrijven en professionals.
Wij hopen u binnenkort in Burchthoeve 't Withof te mogen verwelkomen!

Team Burchthoeve 't Withof

Omgeving (toegankelijkheid van het domein)

Ondanks zijn unieke en historische kader streeft het team van Burchthoeve 't Withof ernaar u uw hedendaagse comfort aan te bieden. Zo beschikken wij over alle nodige voorzieningen voor mindervaliden (parking, receptie en sanitair), internetvoorziening, klimatisatie, …

^ Terug naar het overzicht

luchtfoto van de omgeving van Burchthoeve 't Withof

Club Sombeke

Club Sombeke was oorspronkelijk een schuur die nu uitgerust is met al uw vereisten voor seminaries, events, private feesten.

^ Terug naar het overzicht

foto van Club Sombeke in Burchthoeve 't Withof

Restaurant Withof (Koetshuis)

Het vroegere Koetshuis is omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Kijk ook zeker naar de menukaart om u te overtuigen van een bezoek.

^ Terug naar het overzicht

foto van het Koetshuis in Burchthoeve 't Withof