Menu’s 2021-2022
“Fruit de Mer” – 52
Scheermes, gemarineerde sjalot en vinaigrette, tomaat
Carpaccio van coquilles
Langoustine in kataifideeg (draadjesdeeg) met auberginekaviaar en
komkommer
Diverse zeevruchten (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen,
clams, amandes,…). Voor de schelpjes heb je de optie ‘rauw’. We serveren ze dan ongekookt zoals
deze in Frankrijk gegeten worden. Ze zijn uiteraard ook gegaard beschikbaar.
½ Kreeft gekookt 500-600 gr
Ongepelde grijze garnalen 100 gr
3 Oesters op 3 wijzen: naturel, gemarineerd (mango en mierikswortel),
gegratineerd
Selectie van 3 uit onderstaande huisgemaakte sauzen:
Gribiche/mayonaise/cocktail/curryvinaigrette/tartaar
Extra opties:
Oesters 0000 Platte Zeeuwse (3st) | citroen | ijs – € 11
Royal Belgian Caviar 30gr | blini’s | zure room – € 65
Suggestiewijnen:
Sancerre/Grüner Veltliner/Saint Veran/Chardonnay
“Kindermenu” – 20
Zalm-cocktail OF soep
Vogelnestje met tomatensaus & puree OF Vol au vent
Appelstrüdel OF Kerstbûche
“Feestelijk@Home” – 45
Amuse van de chef, brood en boter
Voorgerecht
Gravad lax, gerookte zalm, terrine van gerookte zalm en avocado
Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde fazantenfilet, gestoofd peertje, schorseneren en
fondantaardappel, fine champagnesaus
OF
Mooie meid (vis), Grenoblesaus, ratatouille, pofaardappel vol prei
Nagerecht
Compositie van citroen, mascarpone en witte chocolade
Koffiegarnituur
“Feestelijk@Home Vegetarisch” – 42
Amuse van de chef, brood en boter
Voorgerecht
Witlooftaartje met peer, walnoten en gefrituurde blauwschimmelkaas
Hoofdgerecht
Venkel gevuld met roergebakte avocado, wilde spinazie, prei, gemarineerde
kerstomaatjes en gepofte kastanjes
OF
Ravioli van butternut pompoen met rozemarijn en tofu
Nagerecht
Compositie van citroen, mascarpone en witte chocolade
Koffiegarnituur