Kijk hieronder voor onze afhaal menu’s voor de feestdagen
Al onze gerechten worden steeds koud op borden gepresenteerd, met bijhorende duidelijke instructies voor opwarming.
Natuurlijk kunnen we zorgen voor een mooie food & wine match
“Fruit de Mer” [ € 52 pp]
- Scheermes, gemarineerde sjalot en vinaigrette, tomaat
- Carpaccio van coquilles
- Langoustine in kataifideeg (draadjesdeeg) met auberginekaviaar en komkommer
- Diverse zeevruchten (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen, clams, amandes,…).
Voor de schelpjes heb je de optie ‘rauw’, we serveren ze dan ongekookt zoals deze in Frankrijk gegeten worden. Ook gegaard beschikbaar. - ½ Kreeft gekookt 500-600 gr
- Ongepelde grijze garnalen 100 gr
- 3 Oesters op 3 wijzen: naturel, gemarineerd (mango en mierikswortel), gegratineerd
Indien gewenst ook mogelijk een enkele bereidingswijze voor de oesters - Selectie van 3 uit onderstaande huisgemaakte sauzen :Gribiche/mayonaise/cocktail/curryvinaigrette/tartaar